Инвестициите в КС са по-изгодни, отколкото в Apple!

Screen Shot 2013-10-30 at 6.00.26 PMОбявата в ebay за продажба на Конституциония съд от една страна е позорен и неморален акт срещу българските институции, но от друга е пример за грозната дейсвителност. Действителност, в която държавната структура генерира „приходи“, на които дори инвеститорите на Apple биха завидяли (единственият проблем е, че е малко рисково: „ту са в лево, ту са в десно“). В която, който и да е на власт, държавата работи на един и същи принцип- пази тези, които си плащат!

Защо тогава народът се оставя да бъде залъгван вече 25 години? Защо забравяме хората, който са ни ограбили и ги оставяме свободно да се разхождат между нас?   -Още преди век Буров го е казал- защото българинът има гадното качество да чака някой друг да му свърши работата и докато не се отърве от него, няма да се оправи!

Имам чувството, че българският народ се е превърнал в жена, жертва на домашно насилие: Той редовно си я бие, а тя си стои при него. Не искала да остава сама, привързала се е!

Искрено се надавям, че нашето поколение ще се отърве от тази грозна привързаност и ще сложи началото на държава, в която се толерират умните и прогресивните. Моля ви, не допускайте да ни прогонят!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s